Kuulema entinen smscredit -pikavippisivusto on tehnyt kauneusleikkauksen (?) vai muodonmuutoksen ja auennut aivan uusin, vihrein ilmein osoitteessa www.vivus.fi. Ihan hyvän näköiset pikavippisivut, mielestäni. Heh.. nää asiakkaiden kommentit on aina yhtä hauskoja - uskottavia suorastaan.. Suora lainaus:

"Tosi huippua, että ekan lainan saa ilman mitään käsittelykuluja tai korkoja!!! Eipä taida olla muilla pikalainayhtiöillä tällasta mahdollisuutta tarjolla. Suuret plussat siitä teille :)"

"Hyvää henkilökohtaista asiakaspalvelua. Sain puhelimessa asiakaspalvelijaltanne apua lainahakemuksen täyttöön, mikä onnistui lopulta hienosti, vaikka olen todella huono näiden tietokoneiden kanssa"

Ja muutama muukin vielä noiden lisäksi.. Mutta hei, oikeasti miten voi kukaan pikavippaaja antaa ensimmäisen pikavipin veloituksetta? Ei ymmärrä. Tai siis ilmaiseksi kuten he sanovat. Lisäksi heillä on tarjolla bonuseuroja - onkohan kuluttajavirasto tästä tietoinen ja ihan sitä mieltä, että tuo on sallittua pikavippi-markkinointia?